top of page

Malmö Tillsammans pÄ Backanatten

Uppdaterat: 10 nov. 2022



Den 19 november stÀller hela Kirseberg till med kvartersfest och ihop med Kirsebergs fritids- och kulturhus deltar Malmö Tillsammans med hela tre programpunkter:


➀ Kl 16: VERNISSAGE av glasboxarna/skyltfönstren, nu fyllda med Kirsebergsproducerad konst frĂ„n fyra workshops under hösten! Utanför FritidsgĂ„rdens entrĂ©.


➀ Kl 16-20: MEDBORGARDRIVEN MÖTESPLATS. Samtal och öppen workshop kring medborgardrivet kulturhus. Hur kan Kirsebergs fritids- och kulturhus bli en plats dĂ€r alla som vill Ă€r med och driver verksamheten? Presentation av Folkets Hus-modellen. Kirsebergssalens foajĂ©.


➀ Kl 18-20: JAG & BACKARNA - var med och skapa en kollektiv polaroidutstĂ€llning i realtid! Ta en bild med din mobil av dig pĂ„ din bĂ€sta plats pĂ„ Kirseberg, kom sedan till Kulturhuset, skriv ut din bild och bidra till den kollektiva utstĂ€llningen som vi skapar pĂ„ plats - och ta samtidigt del av andras foton! Som tack fĂ„r du en behĂ„lla ett fysiskt foto och en "jag Ă€lskar Backarna"-pin att sĂ€tta pĂ„ ryggsĂ€cken! Kirsebergssalens foajĂ©.

bottom of page