top of page

11 oktober - Ung livsstil och rätten till idrott

Uppdaterat: 29 sep. 2022


Lärandelunch med tema ”Ung livsstil och rätten till idrott”


Vad använder unga Malmöbor sin fritid till? Vad är viktigt när barn och ungdomar tränar och är med i en idrottsförening? Hur påverkar ungdomarnas socioekonomiska bakgrund deras val av idrott på fritiden? Den 11 oktober får du svar på dessa, och andra, frågor när Malmöandan och Malmö Tillsammans i samarbete med MISO, Malmö Idrottsföreningars Samorganisation, kommer att genomföra en lärandelunch på temat ”Ung livsstil och rätten till idrott”.


Karolina Bergmark från Malmö stad kommer att presentera rapporten Ung Livsstil 2021och därefter kommer Moheb Atai och Tala Alsaadi från projektet "Unga för unga mot Diskriminering" att gå igenom diskrimineringsgrunderna och ge konkreta och praktiska exempel. Projektet är en samverkan mellan Möllans Basement och Malmö Mot Diskriminering. Lärandelunch arrangeras av Malmöandan i samarbete med Malmö Tillsammans. Vi bjuder på vegetarisk lunch!

För att kunna genomföra detta samt för att minska matsvinnet tar vi ut en ”no show”avgift på 150 kronor, vilket innebär att du får betala om du får förhinder men inte avbokar din plats. Varmt välkommen!


När: 11 oktober kl 12-14.30

Var: MISO, Södra vallgatan 5

Anmälan: här

Commentaires


bottom of page