top of page
oypux9yugasz5gmkgfxi_edited.png
Namnlös design(7).png

- stöttar idéer
där de gör skillnad

Inkubator21 stöttar idéer och initiativ från boende och verksamma

i Persborg, Sofielund, Lönngården och Augustenborg.

Vad är Inkubator21?

Vad är en inkubator?

Inkubator21 är en lokal och hållbar inkubator som är en del av samverkansinitiativet Malmö Tillsammans, som delfinansieras av Europeiska regionala utvecklingsfonden (ERUF). Inkubator21 har utvecklats i samarbete med Tillsammans i Förening och finns på Föreningscenter Nobel 21.

En inkubator är en stöttande verksamhet som oftast riktar sig till personer med företagsidéer. En inkubator erbjuder stöd, råd och bollplank för att ge idéer förutsättningar att bli verklighet.

Varför behövs Inkubator21?

Varför behövs Inkubator21?

Att Malmö sprudlar av idéer är ingen nyhet. Inte heller är det en nyhet att det redan finns en rad inkubatorer

i stan. Däremot vet vi att tröskeln för att kontakta en företagsinkubator kan upplevas som hög, och att det finns flera olika anledningar till det.

Med Inkubator21 vill vi sänka den tröskeln, genom att söka upp och stötta idéerna där de finns och där de gör skillnad. Därför riktar vi oss specifikt till boende och verksamma i Persborg, Sofielund, Lönngården och Augustenborg.  Några av Inkubator21:s ledord är lokalt och hållbart, och därför stöttar vi idéer som kan bidra med något positivt till stadsdelarna eller till de som lever och verkar där. Men om din idé är liten eller stor, och om det rör sig om en förening eller företag, om du är nybörjare eller erfaren - det spelar ingen roll. Med ett brett kontaktnät och en rad kompetensområden stöttar vi idén på bästa sätt utifrån just dina förutsättningar och behov.

Hur funkar Inkubator21?

stora som små idéer

Alla idéer är välkomna till Inkubator21. Företag, förening eller projekt - erfaren eller nybörjare - det spelar ingen roll.

MENTORSKAP

Alla idéägare tilldelas en mentor med relevant kompetens. Mentorn stöttar dig i arbetet med idén och fungerar som ett bollplank.

verktygs-låda

Inkubator21 arbetar med en verktygslåda där bland annat Globala målen, samverkan och tillgänglighet ingår.

träffar

Inkubator21 bjuder in till öppet hus och föreläsningar, och erbjuder möjlighet att sitta och arbeta i mikrokontoret på Föreningscenter Nobel 21.

kompetens-utveckling

Inkubator21 ger också dig som individ förutsättningar för att utvecklas och få nya kunskaper, bland annat genom föreläsningar.

Skriv till oss på info@malmotillsammans.se eller på sociala medier:

  • Instagram
  • Facebook

@malmotillsammans

Malmö Tillsammans

Du är också välkommen att besöka oss på Föreningscenter Nobel 21, Nobelvägen 21 i Malmö.

IMG_4902.jpg

Har du en idé?

Är du boende eller verksam i Persborg, Sofielund, Lönngården eller Augustenborg och har en idé som du vill ha hjälp att utveckla eller förverkliga?

Hör av dig till oss! Vi tar löpande emot fler idéägare och det finns ingen deadline för att anmäla sig.

WHAT IS INKUBATOR21?

Inkubator21 is a local incubator that focuses on ideas and initiatives that can contribute to a sustainable development. We´re located on Nobelvägen 21 in Malmö and we help ideas from people who either live or work in the surrounding areas Persborg, Sofielund, Lönngården or Augustenborg.

Inkubator21 is open for anyone, regardless if you want to start a company, a non-profit association or a small project. We will match you with a mentor with relevant competance to support you and your idea in the best way possible.

Do you have an idea?

Email us at info@malmotillsammans.se.

Kopia av ny logga liten text.png
tif-logga.png
Original on Transparent.png
oypux9yugasz5gmkgfxi_edited.png
bottom of page