top of page
IMG_0507.heif

idétorget

ny logga liten text.png

 - stöttar idéer där de gör skillnad 

Vad har du för idé? Berätta för oss!

oypux9yugasz5gmkgfxi_edited.png

Tack för ditt meddelande!

idetorget.png
Formulär

Har du en idé som du vill förverkliga? Då har du kommit rätt! 

Idétorget jobbar med att stötta alla idéer - stora som små, ideella som kommersiella. Kanske behöver du samarbeta med någon specifik för att kunna förverkliga din idé eller så behöver du bara vägledning i hur du ska nå din målgrupp. Oavsett vilka frågor du har, så stöttar vi dig i att hitta rätt aktör för att förverkliga din idé. 

Hur stöttar vi dig i idétorget?

Genom coachning och matchning med andra nödvändiga samverkanspartners hjälper vi dig att utveckla, konkretisera, marknadsföra och testa din idé. 

Varför behövs idétorget?

Att Malmö sprudlar av idéer är ingen nyhet. Inte heller är det en nyhet att det redan finns en rad inkubatorer i stan. Däremot

vet vi att tröskeln för att kontakta en företagsinkubator kan upplevas som hög, och att det finns flera olika anledningar till det.

Med Malmö Tillsammans idétorg vill vi sänka den tröskeln, genom att söka upp och stötta idéerna där de finns och där de gör skillnad. Därför riktar vi oss specifikt till boende och verksamma i de stationsnära områdena kring Persborg, Rosengård och Östervärn med omnejd.  Några av våra ledord är lokalt och hållbart, och därför stöttar vi idéer som kan bidra med något positivt till stadsdelarna eller till de som lever och verkar där. Men om din idé är liten eller stor, och om det rör sig om en förening eller företag, om du är nybörjare eller erfaren - det spelar ingen roll. Med ett brett kontaktnät och en rad kompetensområden stöttar

vi idén på bästa sätt utifrån just dina förutsättningar och behov.

Föreningscenter Nobel 21 och Rosengård fastigheters Bosociala hubb

Malmö Tillsammans Idétorget har verksamhet på två fysiska platser i Malmö. Ett av dem är Föreningscenter Nobel 21, Nobelvägen 21, där vi har flera av våra evenemang, t.ex. Idéforum, och där vi även har rådgivning och mikrokontor som våra idéägare kan få gratis som ett stöd.

Den andra platsen är Rosengård fastigheters Bosociala hubb, Bennets väg 29, där vi flyttade in under hösten 2022. Där kommer vi ha en del av våra evenemang, men också erbjuda rådgivning. Vi finns dessutom på plats i hubben för dropin varje onsdag klockan 13-16. Välkommen!

Har du en idé?

​Hör av dig till oss! Fyll i formuläret ovanför eller skicka ett mejl. Du kan också följa oss på Instagram för att se alla Idétorgets aktiviteter.

  • Instagram
  • Facebook

@malmotillsammans

Malmö Tillsammans

Du är också välkommen att besöka oss på Föreningscenter Nobel 21, Nobelvägen 21 i Malmö.

WHAT IS IDÉTORGET?

Malmö Tillsammans idétorget is a local incubator that focuses on ideas and initiatives that can contribute to a sustainable development. We´re located on Nobelvägen 21 in Malmö and we help ideas from people who either live or work in or around Persborg, Rosengård and Östervärn.

Idétorget is open for anyone, regardless if you want to start a company, a non-profit association or a small project. We have a big network and will support you and your idea in the best way possible.

Do you have an idea?

Email us at ideer@malmotillsammans.se.

Kopia av ny logga liten text.png
tif-logga.png
Original on Transparent.png
oypux9yugasz5gmkgfxi_edited.png
bottom of page